Friday, June 24, 2016

It's already 2016.



Assalamualaikum and hye everyone.


First of all, i want to tell you guys that actually saya dah tak aktif "berblogging" lagi sejak dah tamat tingkatan 6... sekarang dah further my studies di UM pun..  tapi tentang perjalanan di UM nanti sajalah saya cerita (nampak tak macam nak aktif balik? hehe) sebab tujuan saya update ni adalah untuk sampaikan ucapan terima kasih to my bestfriend, Phoebe and her father sebab inspired me to make a comeback.. haha.. this sweety girl actually my English classmate.. and accidentally she's my lecturer's daughter.. (Dr Thiru)  i was like.."wow!"  but matilah if she going to tell everything abt me to her father.. Tapi ternyata Dr Thiru lebih advance.. Beliau dah jumpa this blog awal-awal lagi... hahaha.. dan sekarang Phoebe pun dah start blogging..mungkin jangkit daripada saya..haha.. this is her blog link.. bolehlah follow.. (promote sikit)  phoebearasu.blogspot.com

Since saya dah dapat semangat menulis balik, god willing, saya akan menulis balik.. (itu pun kalau free sebab jadual di UM ni agak pack..)  and hopefully penulisan saya lepas ni lebih mature dan ada input yang boleh dikongsi..

Okay that's all.. thank you :-D




No comments:

Post a Comment