Tuesday, February 10, 2015

11 Februari 2015..

Hai.. dah lama aku tak tulis kat blog aku ni.. tiba2 pulak rasa touching tgh2 malam sampai teringat dulu aku luah perasaan kat sini.. memang aku rindu sangat blog aku.. takmau cakap apa2.. cuma aku tengah sedih skrg.. semua benda yg aku buat dia cakap salah.. aku bela dia pun salah.. mungkin cara aku salah..tapi cara hang tegur tu buat aku rasa mcm aku ni org asing bagi hg,..mungkin aku sensitif sikit sbb tgh2 malam kan..dah dekat 3 bulan aku dgn hg.. walaupun nmpak masa tu singkat, mcm2 aku dah face sama2 dgn hg.. aku cuma harap hubungan kita dapat kekal lama.. tak minta lebih2.. cuma nak saling hargai perasaan kita.. aku rasa post ni lah post paling jiwang dan tak ada ilmu yang dpt kita share.. tapi aku cuma taktau nak mngadu dgn sapa kalau ada masalah dgn hg.. mmg mcm perempuan je kan luah perasaan mcm ni..tapi aku mmg suka merapu bila jiwa tgh kacau..jd lebih baik aku menaip drpd aku buat benda yg xtahu bahaya ke tidak tu..hmm.. aku macam org gila dah ni... xtahu mcm mana nak control...takpa..lupakan

HARINI 11 Februari birthday adik no 2 aku, Syazana yang ke 19... Happy birthday adik..semoga berjaya dunia akhirat..


Tu saja lah utk kali ni.. Sorry sbb buat post yg tah apa2 ni...  

It's me, Sharil...


No comments:

Post a Comment