Wednesday, January 9, 2013

I CANT GO FORWARD MORE.

Alhamdulillah, lepas masuk sem 2 jugak. Result sem 1 tak lah berapa gempak. dan agak kurang memuaskan jugak bg aku. cuma 2A 3B 1D 1G. disebabkan satu subject killer, habis effect pointer aku. yg lagi subject algebra tu, aku tak sure macammana aku boleh failed. padahal aku dah buat preparation dggn mmber n boleh katakan semua yg study tu keluarlah tp dlm bentuk yg berbeza. Yg peliknya, subject tu yg aku failed bila result keluar. Mungkin bukan rezeki aku n kena study lebih lg.  Alhamdulillah lagi sekali sbb aku tak termasuk dalam kelompok yang dibuang universiti disebabkan result sem 1. Tp sepanjang P&P semester 2 nie, sejak aku tukar ke Diploma Multimedia, aku rasa byk subject yg agak enjoy bg aku sbb aku minat. Ada seni dan reka bentuk,penyelenggaraan komputer, pengarangan web n more. syg nya still ada subject killer tu, programming n sambungan subject kalkulus(yg aku failed tu). Seeloknya, aku taknak lah ketinggalan dlm sem 2 nie, tp makin byk blajar, aku jd makin down, makin down n makin down. Mmg kawan2 sedia mmbantu, tp aku tak rasa diorang ikhlas ajar aku (kecuali beberapa org yg rapat dgn aku), ada jugak bila aku perlukan some help ,mcm2 alasan ada. mungkin aku nie lambat catch up n tak layak jadi studygroup-member diorang. Apapun, aku dah do all out n ada jugak yg never out(hahha) sbb aku langsung tak faham subject tu dan agak membosankan. So,  doakan aku yg terbaik atau aku keluar jer dr UniSZA nie masa sem 3 nti. Sem 3 start bulan Jun 2013  nie kot. In Shaa Allah.



No comments:

Post a Comment