Wednesday, March 21, 2012

about my spm result-


assalam.. alhamdulillah. pd 21.march.2012 ,rsult spm dah diumum. xleh nak lupa prasaan sblum p amek result,,kelam-kabut,serabut,panic,takot,ketaq, seriau, suma ada.. kalo nak tgok muka aku masa tu msti mcm haram jadah.hahha. mana tak risau, dah anak sulong, msti harapan mnggunung..and takdan nak dpt result pg tu (koi 10.30) , fon dah memekik awai. org ni call tnya. org nuh call tnya..haree toi. aku dah la dok lyn feel seram aku. mula2 tgok prmpuan naik stage, rasa dah ptus asa. mcm xdak hope lg dah,. tp alhamdulillah la. tuhan masih syg aku.aku stil blh naik stage jugak walaupun x smpai trget. nak buat mcm mana kan. aku dah buat all out. tp dah rezeki takat tu ja,. aku trima. yg xleh blah tuh,, addmath aku score A(dengung) =E.... whallawehh.ngee.,
syok usha mak mmbe aku naik pntas lompat2 sronok anak laki dia dpt 8A..msti bangga nya dia dpt anak camtu. he.
apa pon prjalanan masih pnjang. spm ni pon blum bleh jamin apa2 lah.. nyway THANKS CIKGU!