Saturday, September 29, 2012

Kenangan lama.

Hang out dengan member2 di Kulim Landmark Centre.


























Member2 UniSZA dekat Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu.
Dari kiri : Harith Fahmi, Nazdi Shareen(aku) , Putera Abdullah.

Final Exam is around the corner.

macam biasa study week mmg diberi masa utk student2 ambil peluang belajar sendiri n buat revision. aku tengok semua mmbe aku d UniSZA nie pakat dok pulun study. Aku haprak, apa pon tarak. Now, tinggal sehari lg ja nak duduk final exam, mmbe2 dok study, tp aku still dgn rutin yg sama. main gitar, berfacebook, layan utube, tidoq, n makan. Actually bkan takmau belajar pon. tapi, aku mmg tak minat dgn kos nie. Ada la subject yg agak aku minat. tapi bg aku, tu semua tak mencukupi. Kalau aku dpt kos apa yg aku nak, konfem boleh jd top student. Tp.. ishh !.  Aku sebenaqnya minat dlm bidang seni, sumber manusia, pengkajian budaya dan agama ataupun ekonomi . tapi nasib tak menyebelahi aku. aku dapat Information n Technology jer. Taktau lah apa nasib aku bila final exam nti . n kalau lah aku kena repeat, perghh , konfem meluat .kalau result boleh tahan, aku igt nak tukar kos multimedia jer,. tak la rasa skema sgt. aku mmg tak suka benda2 yg serious,; duduk depan komputer lama2, then perah otak buat programming.. erghhh. ! kalau multimedia atleast ada buat page, laman web, video, animation, n photography maybe. Kalau ada rezeki, insyaallah nak smbung degree kat luar negara. Indonesia pon jadilah untuk penuhkan impian aku tu. APAPUN, all the best to all my friends, do all out k .JANGAN JADI MACAM SAYA :)