Sunday, April 15, 2012

pengalaman aku keja cari duit...


sebelum ni makan ,minum ,pakai suma family yg tanggung .aku punya duit xdak luak apa ponn. ,masa tu gila-2 punya rasa nak prabeh duit. .,aku tak pikiaq langsung org susahh nak cari duit. then ,lepas habis skolah baru nak tauu. , dapat experience keja. dpt tau susah payah org nak dpt duit . 1st aku keja mmg rasa mcm tak tahan. kena buat keja tu. kena buad keja niee. tapi bila pkiaq balik, ,kalo nak buat keja sikit pon xbuleh, baik takyah keja... ken ? staff-2 suma pon dah jd macam satu fmily .bos pon masok pala jugakk. ,so skrg dah syg pulak nak tinggai keja ni utk smbung blajaq nti. .tp syg cana pon, satu ari tpaksa kena resign jugak laa. takkan smpai ke-tua nak jd salesman.
peace-nothingz gonna do :)

Thursday, April 12, 2012

sedikit coretan pasai... . pasai pa ? pasai kat ang.


dah dekat 6bulan skolah dah abeh , smua pon dah amek jalan sndiri .dah xdak lg study ramai mcm dulu . dah xdak lg p tsyen ramai-2. nak kena mrh dgn cikgu pon dah tak buleh. :)
bff pon setengah ke sini ,stgh ke sana. yg tinggal pon habeh dah xmcm dulu. ,nama kwn. tp kdg2 lps tlg mngungkit. .,hubungan pon dah tak rasa mcm dulu. sng kata ramai yg pntingkan bf/gf drpd kwn yg dah lama knai . .takdak niat nak tuju kat sesapa .aku pon ada buat slh. n maaf kalo terasa. :

sebelum lupa. jgn pelik kalo tetiba aku upload gmbaq kat atas ni sbb mcm tak kena tajuk kann . terbaru : aku kluaq mrapu dgn mmbe kls.
gmbaq ni ja smpat aku tgkap : peace .saja nak upload gmbaq pelik ni