Wednesday, March 28, 2012

Sorry Sorry Song - SMK Air Merah (kenangan di SMKairMerah-kulim




video ni "Badrul Mars" record masa dinner Lembaga Disiplin dan Pengawas di Pearl View hotel, Penang.. nak prfom ni amek masa sbulan utk prctise n hasil pon mcm org xcukup bulan jugak...tp alhamdulillah krjasama dr smua AJK pengawas form4 masa tu mmbuatkan mjlis ni bjalan lancaq.. time ni umoq baru 16taon..  tp skrg pon still nmpak muda mcm 16 jugak.hahha

Tuesday, March 27, 2012

so far away lyrics..layannn :)

- So Far Away Lyrics


Album: Nightmare
Genre: Rock

  • Songwriters: Zachary James Baker, Brian Elwin Jr Haner, Matthew Charles Sanders, James Owen Sullivan
Never feared for anything, never shamed but never free
A life that healed a broken heart with all that it could
Lived a life so endlessly, saw beyond what others see
I tried to heal your broken heart with all that I could
Will you stay? Will you stay away forever?

How do I live without the ones I love?
Time still turns the pages of the book its burned
Place and time always on my mind
I have so much to say but you're so far away


Plans of what our futures hold, foolish lies of growing old
It seems we're so invincible, the truth is so cold
A final song, a last request, a perfect chapter laid to rest
Now and then I try to find a place in my mind
Where you can stay, you can stay awake forever

How do I live without the ones I love?
Time still turns the pages of the book its burned
Place and time always on my mind
I have so much to say but you're so far away

Sleep tight, I'm not afraid
The ones that we love are here with me
'Cause as soon as I'm done I'll be on my way
To live eternally

How do I live without the ones I love?
Time still turns the pages of the book its burned
Place and time always on my mind
And the light you left remains but it's so hard to stay
When I have so much to say and you're so far away

I love you, you were ready
The pain is strong enough despise
But I'll see you when he lets me
Your pain is gone, your hands are tied

So far away and I need you to know
So far away and I need you to, need you to know

Wednesday, March 21, 2012

about my spm result-


assalam.. alhamdulillah. pd 21.march.2012 ,rsult spm dah diumum. xleh nak lupa prasaan sblum p amek result,,kelam-kabut,serabut,panic,takot,ketaq, seriau, suma ada.. kalo nak tgok muka aku masa tu msti mcm haram jadah.hahha. mana tak risau, dah anak sulong, msti harapan mnggunung..and takdan nak dpt result pg tu (koi 10.30) , fon dah memekik awai. org ni call tnya. org nuh call tnya..haree toi. aku dah la dok lyn feel seram aku. mula2 tgok prmpuan naik stage, rasa dah ptus asa. mcm xdak hope lg dah,. tp alhamdulillah la. tuhan masih syg aku.aku stil blh naik stage jugak walaupun x smpai trget. nak buat mcm mana kan. aku dah buat all out. tp dah rezeki takat tu ja,. aku trima. yg xleh blah tuh,, addmath aku score A(dengung) =E.... whallawehh.ngee.,
syok usha mak mmbe aku naik pntas lompat2 sronok anak laki dia dpt 8A..msti bangga nya dia dpt anak camtu. he.
apa pon prjalanan masih pnjang. spm ni pon blum bleh jamin apa2 lah.. nyway THANKS CIKGU!

Thursday, March 15, 2012

tentang kita


aku xtau apa yg ada kat diri aku, biar kekurangan ataupun kelebihan. aku xtau samada bnda yg aku dok buad tiap2 hari ,akan buat org selesa atau sbaliknya...! but as a human, sometime aku blh tau kekurangan aku melalui bahasa badan org terdekat, just imagine, =bila kita mintak some pndapat dr mmbe trtentu ttg diri kita yg dirasakan penting. lalu jwpn yg kitaa dpt balek ."hmm.,ok kot" ,walhal muka brother/ sista ni haram x tgok kita.. yeahh! ayat "ok kot" tu tadilah yg JELAS MENYATAKAN bahawa bende yg kita anggap pnting n soalan yg kita tnya brother/sista td xmungkin pernah disukai mreka atau senang cita depa lgsung xpenah hiraukan bnda yg kita highlight kan td.. jd melalui cara ni saja pon, kita blh kenal mana SAHABAT n yg mana JERAGAT.
(tis is my 1st post dkt sini. so msti ada ke-poyo-annya..hahha) cauuuw!